El Museu de Cardedeu recull el distintiu Biosphere de sostenibilitat turística

El guardó s’ha lliurat a empreses i serveis turístics de la província de Barcelona en un acte a la Llotja de Mar

Societat

Cardedeu

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha rebut el distintiu Biosphere durant el primer lliurament dels distintius Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere que s’ha lliurat a empreses i serveis turístics de la província de Barcelona.

L’acte va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona i va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; i el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Miquel Valls, entre altres personalitats. El distintiu del Museu van recollir-lo la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández; la directora del MATBC, Teresa Blanch; i Imma Serra, treballadora del Museu.

 

El turisme sostenible és aquell que cobreix les necessitats actuals dels turistes i les regions amfitriones, protegint i millorant les perspectives de futur. L'objectiu és aconseguir la sostenibilitat en el seu conjunt (serveis, empreses, equipaments i infraestructures) amb una gestió dels recursos de manera que puguin satisfer les necessitats econòmiques, socials i estètiques, respectant a la vegada la integritat cultural, els processos ecològics essencials, la diversitat biològica i els sistemes que sostenen la vida. El paper dels serveis i empreses turístiques resulta fonamental, ja que constitueixen l’eina a través de la qual la persona visitant pot integrar-se plenament en el medi.

 

Edicions locals