Boscos 94, de Bigues, dóna 500 euros a Proactiva Open Arms

L'entitat de Bigues i Riells ha col·laborat amb l'ONG dedicada al rescat marítim de refugiats

Societat

Boscos 94, de Bigues, dóna 500 euros a Proactiva Open Arms
Boscos 94, de Bigues, dóna 500 euros a Proactiva Open Arms

Bigues i Riells

L'entitat de Bigues i Riells Boscos 94 ha lliurat a l'ONG Proactiva Open Arms 500 euros per col·laborar en el rescat marítim dels refugiats. La donació és el resultat de diverses accions de l'entitat, amb el suport i promoció de l'Ajuntament de Bigues i Riells, per recaptar fons per a l’organització.

Entre d'altres, els diners s'han recaptat en activitats com una paella popular i la creació de roba col·laborativa. La donació a Open Arms és, en general, per cobrir qualsevol necessitat de subministrament de l'ONG i dels seus membres. Boscos 94 va fer entrega dels 500 euros recaptats a l'ONG el 18 de març.

El president de Boscos 94, Pedro Alba, ha apuntat la necessitat de donar suport a aquesta entitat, dedicada al rescat marítim i atenció a les persones refugiades, sobretot en l'actualitat. "Si els han detingut és perquè ho estan fent massa bé" destacava Alba fent referència a l'equip humà i al vaixell que l’ONG té retinguts a Sicília per haver rescatat migrants.

D'altra banda, Pedro Alba, president de Boscos 94, ha indicat que aquesta no és la finalitat de l'entitat, encara que sigui el segon any que l’associació faci aquesta donació. Per això Boscos 94 ha decidit continuar dedicant-se únicament a la seva tasca: preservar el medi ambient i millorar la sostenibilitat del municipi, i que a partir d'ara qualsevol membre de l'entitat podrà col·laborar amb les persones refugiades però a títol personal.

Edicions locals