Bon Preu obre un supermercat a Vilanova del Vallès

La instal·lació disposa de 1.120 metres quadrats de sala de vendes

Economia

Moment de la inauguració del nou establiment
Moment de la inauguració del nou establiment

Vilanova del Vallès

Bon Preu ha inaugurat un supermercat Bonpreu a Vilanova del Vallès. El nou supermercat compta amb una sala de vendes de 1.120 m² i 81 places d’aparcament en superfície.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,9 milions d’euros en la construcció del nou supermercat, situat al carrer de Vallforners (cantonada Ctra. BP-5002 Granollers-Masnou). Amb l’obertura s’han creat 35 nous llocs de treball a la localitat, dels quals una bona part són veïns de Vilanova del Vallès, segons assegura la firma.

La fase d’obres ha durat 7 mesos. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Vallès Oriental, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Montmeló, Mollet del Vallès, Sant Celoni i Lliçà d’Amunt i als supermercats Bonpreu de Granollers, La Garriga, Mollet del Vallès i Sant Celoni. "Bon Preu aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent de productes de km 0 a Catalunya", expliquen fons de l'empresa.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El supermercat de Vilanova del Vallès s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Actualment Bon Preu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 20 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. Amb aquesta nova obertura disposa de: 124 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat i 43 benzineres EsclatOil.

Edicions locals