La tercera edició de 'Somriures a taula' vol dur aigua potable a una escola d'Uganda

El sopar solidari que organitzen el Club Rotary i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental se celebrarà el 12 d'abril al restaurant Can Biel

Societat

Presentació de l'última edició del sopar del Rotary i el Gremi
Presentació de l'última edició del sopar del Rotary i el Gremi

Caldes de Montbui, Granollers, Llinars del Vallès

El 12 d'abril se celebrarà la tercera edició del Somriures a taula, un sopar solidari impulsat pel Club Rotary i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental.

Enguany, l'àpat servirà per recaptar fons pel projecte Un pou d'esperança, que a través de l'ONG Petits detalls vol fer arribar aigua potable a l'escola Tabingwa d'Uganda, on hi estudien 850 infants, amb l'objectiu de millorar les condicions higièniques i facilitar hàbits saludables de l'alumnat.

El sopar tindrà lloc al restaurant Can Biel de Llinars i el tiquet costarà 75 euros, uns diners que es destinaran íntegrament al projecte.

A més del Club Rotary i del gremi, també hi col·laboren les empreses Arderiu, la Carn i Disterri, i Aigües Ter-Llobregat hi aportarà les membranes perquè l'aigua d'un pou proper a l'escola es pugui potabilitzar.

El projecte està finançat en un 40% per Rotary, pels clubs de Granollers i Caldes en un 45%; un 10% pel districte on està situada l'escola, i pels Clubs Rotary d'Uganda i Argentina en un 5%.

Edicions locals