Manel Busquets i Iban Martínez, candidats del PDeCAT i ERC a Lliçà d'Amunt

Tots dos candidats són actualment regidors al consistori

Política

Manel Busquets (PDeCAT) i Iban Martínez (ERC)
Manel Busquets (PDeCAT) i Iban Martínez (ERC)

Lliçà d'Amunt

Lliçà d'Amunt ja ha definit dos dels candidats a l'alcaldia en les eleccions municipals del 2019. Pel PDeCAT serà Manel Busquets, actual tercer tinent d'alcalde i regidor d'Esports, Companyies de serveis i Transport públic i mobilitat. Per ERC serà el també regidor Iban Martínez, actual número 2 del grup municipal.

El PDeCAT de Lliçà d'Amunt ha escollit el regidor Manel Busquets com a candidat a l'alcaldia de Lliçà d'Amunt. Busquets és actualment el tercer tinent d'alcalde i regidor d'Esports, Companyies de serveis i Transport públic i mobilitat. És graduat en Arts Aplicades amb l'especialitat de Decoració i Interiorisme i, entre altres ocupacions, té un despatx propi d'Interiorisme, reformes i mobiliari.

Pel que fa a ERC, el candidat escollit serà Iban Martínez, actual número 2 del grup municipal. Martínez és graduat en Administració i Direcció d'Empreses i té un màster de Direcció Comercial i Força de Vendes, una titulació de Tècnic en Gestió Empresarial i de Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques. És propietari i gerent de l'empresa Invertic, SCP, que es dedica a la consultoria i els serveis informàtics.

ERC ja ha anunciat que la candidatura apostarà per noves incorporacions d’independents, tal com es va fer el 2015: “Farem una llista transversal que serà el fidel reflex de la gent de Lliçà d’Amunt, gent de diversa procedència però amb un objectiu comú, un Lliçà millor”.

A més de la renovació també es preveu que formin part de la candidatura alguns dels regidors actuals, com Felip Tura i Míriam Remolà. Iban Martínez rellevarà com a cap de llista l'exalcalde Joaquim Ferriol.

Edicions locals