Nerea: 'El programa m'ha ajudat molt a cantar davant el públic. Abans em feia molta vergonya'

La paretana, eliminada aquesta setmana de 'La Voz Kids', explica que el millor que s'emporta de l'experiència són els amics que ha fet

Cultura

Nerea González junt amb la seva mare, Marian Hernández, aquest dijous al vespre a la seva casa de Parets.
Nerea González junt amb la seva mare, Marian Hernández, aquest dijous al vespre a la seva casa de Parets.

Jaume Ribell

Està capficada preparant els exàmens de 3er d’ESO (té 15 anys acabats de fer). Però Nerea González ha tingut una estoneta per parlar amb SomParets sobre el seu pas pel programa televisiu ‘La Voz Kids’, per on també va passar la també paretana Beatriz Nieto, que no va passar la primera fase. Nerea sí, però ha caigut aquesta setmana a un pas de les semifinals.

Amb tot, afirma que l’experiència ha estat “molt ‘chula’. M’ho he passat molt bé i a més he aprés molt”, explica. “Sobretot a fer harmonies vocals amb les altres companyes de ‘les batalles’ de grups”; tot i que més enllà de coneixements de tècnica vocal, ha après a “actuar davant tant de públic. Fa un any o així que ja feia actuacions, però mai davant tanta gent com a aquell plató! M’ha ajudat molt a estar més segura sobre un escenari, perquè abans em costava molt, em feia molta vergonya”. De fet, no s’atrevia a cantar “ni per la gent més propera”.

Això sí: sempre ha portat la música a la sang: “Ja feia temps que feia les meves cançons, tant la música com les lletres. Però ho feia per a mi, ningú em mirava quant estava tocant i cantant”. Ara, inevitablement, ja sí: “El primer dia que vaig tornar a escola després del primer programa, tothom estava molt content perquè molta gent no ho sabia, només ho havia explicat als més amics”. I precisament això, els amics, és el que més valora de l’experiència: “He fet molts amics, conegut a molta gent. I segur que seguirem en contacte, perquè tots compartim el que més ens agrada, que és la música”.

Edicions locals