L’equip d’atenció primària de Montornès-Montmeló, el millor de la Metropolitana Nord de 2017

El reconeixement es va fer durant la quarta joranda de Benchmarking que organitza l'Institut Català de la Salut

Societat

L’equip d’atenció primària de Montornès-Montmeló, el millor de la Metropolitana Nord de 2017
L’equip d’atenció primària de Montornès-Montmeló, el millor de la Metropolitana Nord de 2017

Llinars del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès

L'equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló ha estat guardonat com el millor equip de l'àrea Metropolitana Nord del 2017. La menció es va fer divendres durant la quarta Jornada de Benchmarking de l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut
Català de la Salut (ICS).

El Teatre Auditori de Llinars del Vallès va acollir divendres la jornada que va acollir més de 300 professionals tant de la direcció com dels diversos equips d’atenció primària del territori. Durant la jornada es van fer diverses taules i conferències com la titulada Experiències compartides. Aprenem dels companys, en què es van presentar projectes d’accessibilitat, planificació amb valors, producte intermedi i prevenció de les infeccions.

També es va parlar sobre els grups de recerca que actualment funcionen a la Metropolitana Nord i com s’estructura la recerca a nivell dels tres serveis d’atenció primària (Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelonès Nord i Maresme).
A la tercera taula s’hi va exposar l’evolució del projecte Right Care, que ja es va presentar en la darrera edició, mentre que Participació Ciutadana va organitzar una reunió escenificada sobre cronicitat.

La part final de la jornada es va destinar a l’entrega del premi del concurs Compartim experiències, en què els equips d’atenció primària del territori van presentar-s’hi a través de l’exposició d’un projecte participatiu dut a terme al llarg de l’any 2017. El guanyador, en aquesta edició, va ser Grups psicoeducatius per a adolescents, treball fet per l’equip de Sabadell Sud. A més, també es va guardonar el millor equip de tot el 2017 en termes absoluts (EAP Montornès-
Montmeló) i l’equip amb major progressió durant el curs (EAP La Riera, Ronda Prim i Rocafonda de Mataró).

Edicions locals