El sopar solidari del Club Rotary recapta gairebé 12.000 euros

Els diners serviran per construir un pou a Uganda, que proveirà d'aigua potable uns 850 infants

Societat

Alguns dels assistents a l'àpat que va acollir Can Biel - Foto: Rotary Club
Alguns dels assistents a l'àpat que va acollir Can Biel - Foto: Rotary Club

Caldes de Montbui, Granollers, Llinars del Vallès

El tercer sopar solidari Somriures a Taula, que organitzen els Clubs Rotary de Granollers i Caldes de Montbui, ha recaptat 11.900 euros, uns diners que es destinaran a la construcció d'un pou a Uganda.

Unes 150 persones van assistir a l'àpat, que es va celebrar el 12 d'abril al restaurant Can Biel de Llinars. Entre els assistents hi havia regidors de les Franqueses, representants del Consell Comarcal i membres dels Clubs Rotary d'Uganda i de Siete Lagos, a Argentina, a més dels alcaldes de Canovelles, de Sant Feliu de Codines o de Riells i Viabrea.

El sopar va servir per recaptar fons per al projecte de l'ONG Petits Detalls amb base a Uganda, que vol construir un pou d'aigua per proveir els 800 alumnes de l'escola Tabingwa i els 50 infants de l'orfanat de Mupenzi.

El cost de la construcció del pou és d'uns 40.000 euros. Els clubs de Granollers, Caldes i el Rotarac Vallès hi aportaran el 45%, la Fundació Rotaria Internacional el 40%, el districte Rotary un 10% i els clubs d'Uganda i Siete Lagos, un 5%

Edicions locals