L'11è certamen literari 'Hi havia una vegada' de Sant Feliu de Codines aplega 412 relats

El veredicte es farà aquest divendres a les 18.30 h al centre cívic La Fonteta

Cultura

L'11è certamen literari 'Hi havia una vegada' de Sant Feliu de Codines aplega 412 relats
L'11è certamen literari 'Hi havia una vegada' de Sant Feliu de Codines aplega 412 relats

Sant Feliu de Codines

L’onzena edició del certamen literari Hi havia una vegada, organitzat per Ona Codinenca, la biblioteca Joan Petit i Aguilar i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha comptat en aquesta edició amb 412 relats presentats.

El certamen presentava dues novetats en les bases d’aquest any que afecten a les categories infantil 1 i juvenil. Els més petits, en lloc de fer un text breu com en edicions anteriors, aquest any han afrontat el repte de construir un rodolí o bé un poema curt de quatre versos. La categoria juvenil s’ha tornat a convertir aquest any en un grup únic a diferència d’anys anteriors, en què els joves es dividien en dues categories en funció del curs acadèmic.

Més activitats de la ràdio

La ràdio retrà homenatge a Manuel de Pedrolo la diada de Sant Jordi amb una marató de lectura en què es llegirà el popular Mecanoscrit del segon origen. L’activitat es farà des de la plaça Josep Umbert Ventura, on tothom qui ho vulgui podrà llegir un fragment del llibre. La marató també s’emetrà en directe per Ona Codinenca.

L’acte preveu set hores –420 minuts– de lectura del llibre, que serà l’homenatge de la ràdio al centenari del naixement de l’autor de la popular novel·la.

'Dies que duraran anys' a la biblioteca
Ona Codinenca tancarà les activitats de Sant Jordi amb la presentació del llibre Dies que duraran anys (Ara llibres) amb el fotoperiodista Jordi Borràs dimecres 25 d’abril a les 20 h a la biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar. 

Edicions locals