El pilot de l'Ametlla José Luis García, al Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny

El pilot partiociparà en la Yamaha YXZ1000R Cup en la categoria Buggys Nacionals

Esports

El boogy de José Luis García
El boogy de José Luis García

Ametlla del Vallès

El pilot de l'Ametlla del Vallès José Luis García disputarà el Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny, que arrenca aquest cap de setmana a terres d'Almeria amb el Ral·li TT Baixa Almanzora. Després de dotze anys competint en proves automobilístiques en circuit, el pilot passa definitivament a l'off road en aquest certamen, en el que ja va fer una incursió a la temporada passada.

García hi participarà dins de la Yamaha YXZ1000R Cup, que forma part del CERTT en la categoria Buggys Nacionals. El pilot repetirà en aquesta copa monomarca dins de la classe PRO. L'any passat ja va debutar en aquest nou campionat, en què va acabar setè tot i haver pres part en només tres de les seves set cites: Baixa Espanya, Guadalajara i Cuenca.

"Aquest any som ambiciosos i l'objectiu és guanyar. El nostre Yamaha YXZ1000R ha millorat gràcies al turbo i les noves suspensions, així que anirem a totes ", assegura el pilot de l'Ametlla.

Com a preparació per al Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny, José Luis García ha pres part aquest any en altres competicions automobilístiques. En les GSeries, diputades sobre gel i neu al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa, va córrer en les categories GS1 i GS2, on va acabar 9è de ​​la general i 6è de la classe Prototips en la primera, i 4t de la general en la segona. García també va participar fa pocs dies a la segona cursa del Campionat d'Espanya d'Autocross, celebrada a Lleida.

Al llarg d'aquesta temporada, a més de competir en el Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny, José Luis García també té previst participar en altres proves internacionals, entre les quals la Baixa Portalegre 500, última cita del certamen portuguès de ral·lis que es disputarà a l'octubre.

Pel que fa al 13è Ral·li TT Baixa Almanzora del CERTT, es disputa aquest cap de setmana a Almeria en un recorregut de 560 quilòmetres, dels quals aproximadament 450 seran cronometrats.

 

Edicions locals