Camil Ros a Albert Rivera: 'Que la UGT promogui ponts crispa les posicions extremes, i més d'un costat que d'un altre'

El secretari general de la UGT de Catalunya critica l'ús partidista que fa el líder de Ciutadans del sindicat

Política

Camil Ros, secretari general de la UGT a Catalunya - Foto: Blog de Camil Ros
Camil Ros, secretari general de la UGT a Catalunya - Foto: Blog de Camil Ros

les FranquesesTxell Parera

Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, molest per l'anunci d'Albert Rivera de donar-se de baixa com afiliat del sindicat, ha declarat que "és un moment d'establir diàlegs, però ja veiem que si els sindicats de la UGT i CCOO promouen elements per estendre ponts això crispa les posicions més extremes, i més d'un costat que d'un altre", ha apuntat Ros en una assemblea de delegats del Vallès Oriental a les Franqueses del Vallès.

El secretari general de la UGT a Catalunya ha defensat la participació del sindicat en la manifestació de diumenge perquè "els sindicats sempre hem tingut una funció sociopolítica" i ha recordat que "la majoria de la societat catalana està en contra que hi hagi nou persones en presó preventiva".

La declaració de Ros s'emmarca en l'anunci del líder de Ciutadans, Albert Rivera, de donar-se de baixa com afiliat a la UGT perquè "en comptes de defensar els drets dels treballadors, [la UGT] a Catalunya ha decidit defensar Puigdemont i tots aquells que han intentat trencar la nostra democràcia". Ros ha explicat que Rivera "era un afiliat de base" al Vallès Oriental i ha recordat que l'organització té més de 100.000 afiliats.

 


 

 

 

Edicions locals