Les bicicletes, protagonistes del Circuit durant el cap de setmana

La tercera edició del BiCircuit Festival va omplir el traçat de ciclistes

Esports

Les bicicletes, protagonistes del Circuit durant el cap de setmana
Les bicicletes, protagonistes del Circuit durant el cap de setmana | Circuit de Catalunya (Miquel Rovira)

Montmeló

Dijous a la tarda, els ciclistes ja van poder entrenar al Circuit de manera gratuïta. Però durant el cap de setmana hi ha hagut diverses proves de bicicletes per a tots els públics, amb motiu de la tercera edició del BiCircuit Festival.

La més destacada va ser les 24 hores Madform BiCircuit, que va guanyar l’equip Wolfpro-Optica Rissol. 66 equips van participar en aquest repte que consistia en rodar de forma ininterrompuda durant tot un dia pel Circuit. Els guanyadors, Wolfpro –hi corrien Oscar Baró, Albert Subirats, Jordi Dalmau i Edgar Baró–, van fer 187 voltes en 24 hores, 5 minuts i 49 segons. Per la seva banda, Andon Stefanoy Stanmirov va guanyar la proba d'individuals fent 178 voltes en 24 hores, 15 minuts i 10 segons.

En acabar la prova estrella del BiCircuit, arribaven les bicicletes plegables amb la cursa Folding Friends. Els participants han sortit a l’estil Le Mans ben mudats –amb vestits i corbates– i han completat un total de tres voltes al traçat.

A més de tot això, s'han celebrat altres competicions de la Federació Catalana de Ciclisme, així com un pàdoc temàtic que ha acollit activitats diverses per a tots els públics: els més petits han pogut aprendre i gaudir amb una activitat d’educació vial a càrrec del Servei Català de Trànsit, un circuit dissenyat per a les bicicletes; s'han fet competicions de Bike-Trial; i un laberint fet amb inflables i activitats d’equilibri han completat les activitats del cap de setmana.

Edicions locals