L'empresa Nama Sports gestionarà l'EC Granollers

La junta directiva diu no poder assumir la gestió del club de forma professional

Esports

L'empresa Nama Sports gestionarà l'EC Granollers
L'empresa Nama Sports gestionarà l'EC Granollers

L'EC Granolers va anunciar que a partir de l'1 de juny, l'empresa Nama Sports gestionarà el club per "dotar el club d'una estructura professional durant els propers quatre anys", assegura el comunicat que l'entitat granollerina ha difós.
 

En plena lluita per la permanència del primer equip, l'EC ha decidit subcontractar la gestió del club perquè "per qüestions laborals, els actuals membres de la junta directiva no poden dur a terme una gestió professionalitzada del club", assegura el comunicat. Per aquest motiu, continua el text, "han confiat en l'empresa Nama Sports per a dur a terme aquesta tasca (...) per tal de dotar de professionalització al club en tots els àmbits, des del primer equip fins a l'últim del futbol base, passant per l'àrea social, econòmica i comunicativa".
Nama Sports és una empresa catalana especialitzada en gestió esportiva amb molta presència a Xina, on és un referent pel que fa al futbol base. El director és Nacho Guerrero, i qui s'ecarregarà del dia a dia del club com a nou director general de l'entitat és Carlos Arean, que ve de desenvolupar les mateixes funcions al CE Sabadell.

 

La permanència a tres partits

L'ascensor de la lliga ha fet apropar-se als sòtans al primer equip de l'EC Granollers. Els nois que dirigeix Solivelles van perdre contra l'Hospitalet (3 a 1) i van gairebé exhaurir el coixí de cinc punts respecte al Palamós –els del Baix Empordà van aconseguir una victòria al camp del Gavà–. A falta de tres jornades per acabar la lliga i amb dos punts de marge sobre el descens, els granollerins rebran diumenge al Reus Deportiu, equip de la part mitja-baixa de la classificació i que només ha sumat nou punts dels darrers 27.

Edicions locals