Inés Arrimadas: 'Puigdemont és l'únic interessat en allargar el 155'

La líder de Ciutadans, que ha visitat l'Hospital de Granollers, reclama que es formi govern i demana "realisme, sinceritat i seny" als partits independentistes

Política

La líder de CIutadans, Inés Arrimadas, durant la visita a l'Hospital de Granollers, al costat de la regidora Blanca Navarro - Foto: T.P.
La líder de CIutadans, Inés Arrimadas, durant la visita a l'Hospital de Granollers, al costat de la regidora Blanca Navarro - Foto: T.P.

Txell Parera

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat que "Puigdemont no tornarà a ser president de la Generalitat" durant la seva visita a l'Hospital General de Granollers, on ha afirmat que els partits independentistes continuen amb el projecte independentista "i no s'atreveixen a dir-li a Puigdemont que hi renunciï perquè tenen por d'afrontar la realitat de les llistes d'espera, de les dificultats econòmiques i dels problemes socials de Catalunya".

Arrimadas ha apuntat que "l'únic interessat en allargar el 155 és Puigdemont" i que si, finalment, el dia 22 de maig es convoquen eleccions "serà perquè els partits independentistes no s'han posat d'acord i ho han volgut", ha indicat, i ha afegit que "cal que reconeguin i acceptin el seu fracàs i que es posin a treballar per formar un govern dins la legalitat que gestioni els problemes de tots els catalans". Per això, la diputada al Parlament ha reclamat "realisme, sinceritat i seny" als partits independentistes.

La líder de Ciutadans també ha qualificat d'"inexplicable" que el govern espanyol no presenti un recurs d'inconstitucionalitat "perquè que és l'únic que podria paralitzar les delegacions de vot de Puigdemont i Comín".

Arrimadas ha visitat les instal·lacions de l'Hospital acompanyada de la Comissió de Salut del partit i ha dit que estan "desitjant" que el Parlament "comenci a treballar per impulsar polítiques que resolguin els problemes de les llistes d'espera, del col·lapse a urgències o que permetin la recuperació de drets laborals del personal de la salut".

Edicions locals