'Divertillengua', un projecte per aprendre català de forma divertida

Els dies 2 i 3 de maig Parets acollirà les segones jornades ‘Divertillengua’, una proposta que neix del seminari de la llengua a escoles de Parets i Mollet.

Cultura

Imatge del primer 'Divertillengua', celebrat l'any passat.
Imatge del primer 'Divertillengua', celebrat l'any passat.

Les jornades consisteixen a organitzar un seguit d’activitats de frases fetes, endevinalles i proves d’habilitat lingüística en català perquè els alumnes, dividits en equips, participin en un joc no competitiu que promogui la interacció i l’aprenentatge de la llengua catalana.

Els alumnes participants seran els estudiants de 6è de primària i 1r d’ESO de tots els centres públics de Parets, i de l’escola García Lorca de Mollet. Com a novetat, aquest any s’hi adhereix l’escola Nostra Senyora de Montserrat, que ha estat convidada a les jornades. En total, seran més de 500 alumnes els que tinguin l’oportunitat de participar en aquestes jornades que compten, a més, amb l’ajuda de voluntaris de 4t d’ESO en l’organització.

El dia 2 de maig, els alumnes de Nostra Senyora de Montserrat, Lluís Piquer i la Sínia es reuniran a l’escola Nostra Senyora de Montserrat de 9.30 a 11.30 h per fer les activitats. La resta d’escoles faran la jornada el dia 3, en el mateix horari, a l’escola Pau Vila.

Les jornades estan coordinades pels Centres de Recursos Pedagògics (CRP) i tenen com a objectiu ajudar en l’aprenentatge i l’ús correcte del català.

Edicions locals