El KH-7 sacseja la part alta de la lliga i en treu 1 punt

Va empatar contra el Rocasa Gran Canaria

Esports

Les noies del KH-7 van desfer l'empat que hi havia a les primeres posicions de la taula gràcies a l'empat que van aconseguir a Gran Canària. Bera Bera, Atlético Guardés i les canàries, estaven empatades a punts a la part més alta de la classificació, però després de la visita granollerina, el Rocasa s'ha despenjat i les donostiarres depenen d'elles mateixes per a guanyar el campionat.
 

Les granollerines es mantenen vuitenes i segueixen eixamplant la diferència amb els equips de sota. Per dalt, Zuazo a tres punts, és l'objectiu que s'han fixat les noies de Robert Cuesta de cara a final de temporada. De moment, però, el proper partit, un d'aquells partits que poden fer perdre totes les opcions si no el jugues amb serietat i acabes sucumbint al rival. Es tracta del que l'enfrontarà al Palau al BM Base Villaverde, que és el darrer classificat i que encara no ha puntuat en tot el que porten de competició.


Després, dues jornades per acabar la lliga en que s'hauran d'enfrontar a equips de la part alta: primer a l'Aula Cultural de Valladolid –cinquè–, i Atlético Guardés en la darrera jornada

Edicions locals