Els vallesans podran veure la Fórmula 1 per només 10 euros

Aquest preu únic és per a l’entrada del divendres del Gran Premi aprofitant les Festes de l’Ascensió

Esports

Les entrades a preu reduït són per als entrenaments de divendres. Foto: Circuit de Barcelona-Catalunya
Les entrades a preu reduït són per als entrenaments de divendres. Foto: Circuit de Barcelona-Catalunya

Vallès Oriental

El Circuit de Barcelona-Catalunya s'ha proposat acostar la Fórmula 1 a la comarca i llança una promoció especial per a tots els vallesans tot aprofitant les Festes de l’Ascensió. L'acció posa a l’abast de tots els veïns del Vallès Oriental poder viure en directe la jornada del divendres del Fórmula 1 Gran Premi d'Espanya Emirates 2018, l'11 de maig, per només 10 euros.

Durant aquesta jornada, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà les dues primeres tandes d’entrenaments lliures de la màxima categoria d’automobilisme, la Fórmula 1, i de la Porsche Mobil 1 Supercup, a més dels entrenaments lliures i qualificatius del FIA Formula 2 i de la GP3 Series.

L’entrada vinculada a aquesta promoció és per a la Tribuna E, però com és habitual el divendres de Gran Premi, els aficionats podran moure’s lliurement pel Circuit i veure l’acció de la pista des de qualsevol de les tribunes del recinte, així com també gaudir d’un programa d’activitats i d’animació pensat per a totes les edats.

Els tiquets associats a aquesta promoció es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya el mateix divendres 11 de maig, mostrant un document d’identitat (DNI o passaport), on consti un dels municipis del Vallès Oriental com a lloc de residència.

Les modalitats Júnior i Sènior, o altres descomptes, no són acumulables a aquesta promoció; i els menors de 12 anys podran accedir-hi gratuïtament.

 

Edicions locals