Festa del Medi Ambient i Fira Alternativa a la Garriga

Diumenge es farà una jornada de neteja als voltants de la Vil·la Romana de Can Terrers

Economia

Festa del Medi Ambient i Fira Alternativa a la Garriga
Festa del Medi Ambient i Fira Alternativa a la Garriga

la Garriga

La Garriga celebrarà aquest cap de setmana la Festa del Medi Ambient i l'Energia, promoguda per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament, i que començarà divendres, a les 19 h, amb un Escape Room al Casal de Joves –amb el títol Sea level rise room–.

La festa serà dissabte a partir de les 10.30 h a la plaça de Can Dachs, on fins a les 13.30 h es podrà participar en la iniciativa Pedalem amb energia.

Durant tot el dia hi haurà activitats com la presentació del butlletí sobre residus, la distribució de bosses entre els paradistes per fer recollida selectiva, l'exposició de residus voluminosos curiosos trobats durant aquest mes amb cartells informatius i informadors ambientals.

A la tarda, de 17 a 20 h, es faran jocs reciclats al carrer, i a les 18 h es podrà veure l'espectacle infantil Bon profit, seguit d'una xocolatada.

Finalment, diumenge, es farà una jornada de neteja als voltants de la Vil·la Romana de Can Terrers, que acabarà amb un vermut per als voluntaris de la neteja a la plaça Can Dachs.

Dissabte, la festa coincidirà amb la Fira Alternativa, on s'hi poden trobar tota mena de productes artesanals: des de formatges, mels i embotits, fins a peces de roba o joguines fetes a mà.

Edicions locals