Comença la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018

Societat

Comença la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’
Comença la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

Vallès Oriental

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental organitza, per cinquè any consecutiu, el sorteig Anar a la deixalleria té premi, un sorteig per als usuaris de la xarxa de deixalleries amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 7 al 31 de maig, totes les persones majors de 18 anys que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Com en anteriors edicions ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, ja que cada entrada a la deixalleria només dóna dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

El dijous 7 de juny (12 h), a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es farà en acte públic el sorteig d’aquests premis. Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les paperetes se n’extrauran dues de les quals en resultaran els premiats.

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, i el segon un val per valor de 100 euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Les categories de residus vàlides per a la participació en la promoció són residus municipals especials –bateries, disslvents, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, olis minerals usats, pintures i vernissos, piles, pneumàtics...– i residus municipals ordinaris –ampolles de cava senceres, ferralla i metalls, olis vegetals usats, plàstics, tèxtils, vidre...–.

També residus municipals voluminosos –electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, ferralla electrònica, mobles i altres–; altres residus municipals –fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció d'obres menors–; i materials no acceptats –matèria rgànica, materials barrejats, explosius, residus industrials en grans quantitats o provinents del procés productiu gestionats per gestors privats, residus radioactius, residus sanitaris, etc.–.

Edicions locals