El tercer Brunzit arriba dissabte a Martorelles

El Petit de Cal Eril, Núria Graham i Jordi Lanuza, reclams del cartell

Cultura

Núria Graham portarà les seves melodies pop a Carrencà
Núria Graham portarà les seves melodies pop a Carrencà

Martorelles

Dissabte és el dia. La tercera edició del Brunzit aterrarà al pati de la Masia de Carrencà amb música ben variada. A les 17.30 h tindrà lloc l'obertura de portes, i mitja hora més tard la martorellenca Sandra Bautista engegarà el festival, on interpretarà temes del seu disc La casa de les mil olors. Tot seguit, a les 19.10 h, serà el torn del cantant, guitarrista, compositor i lletrista Jordi Lanuza, del grup Inspira, que presentarà a Martorelles el seu primer disc en solitari: Com a casa.

Una hora després (20.10 h) arribarà el folk-rock i la psicodèlia d'El petit de Cal Eril, un dels caps de cartell del Brunzit. I a les 21.45 h els assistents podran gaudir del pop vuitanter de la catalana Núria Graham, una de les altres actuacions més esperades. La recta final l'encararà el pop dels vigatans Est Oest, que faran la seva posada en escena a partir de les 23.20 h. Passada la mitjanit, l’electro-mestís de La Sra. Tomasa no deixarà quiet el públic. I a les 2 h de la matinada, Tversky clourà el tercer Brunzit amb la seva barreja d'estils que toquen el funk, el house i el chill-wave.

Carrencà es dividirà en diverses zones: l’escenari principal, la zona gastronòmica i l'escenari petit. Com en les altres dues edicions, el festival aposta per productes de proximitat, de qualitat, ecològics i lliures de transgènics, que cuinarà i servirà el bar La Cúpula.

Es poden comprar entrades anticipades (8 €) i en taquilla (12 €).

Sandra bautista passa de ronda al Sona9

La martorellenca Sandra Bautista ha estat una de les 18 seleccionades (s'havien presentat 110 grups i solistes dels Països Catalans) per participar en la fase preliminar del concurs Sona9 de la revista Enderrock. Bautista actuarà dilluns (19.30 h) a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, juntament amb Menut, Ushanka i Cuits, amb l'objectiu de classificar-se per a la semifinal del concurs. Si es classifiqués, actuaria a l'Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.

Edicions locals