Vermut literari al Tarambana amb Alejandro Palomas, Premi Nadal 2018

Palomas va guanyar el Premi Nadal 2018 per la seva darrera novel·la, ‘Un amor’

Cultura

Foto de cloenda de la primera temporada dels Vermuts literaris, el juny passat
Foto de cloenda de la primera temporada dels Vermuts literaris, el juny passat

Cardedeu

L’escriptor Alejandro Palomas serà el nou convidat del cicle Vermuts Literaris que se celebren cada mes a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu. Serà aquest dissabte a les 12 h i estarà presentat per la periodista Clara M. Clavell.

Palomas presentarà la seva darrera novel·la Un amor, amb la qual va ser premiat amb el Premi Nadal 2018. L’obra narra la història d’una família, encapçalada per l'Amàlia, una dona entranyable de més de setanta anys, albina, despistada i amb un ús del llenguatge una mica peculiar. La principal preocupació de l'Amàlia és vetllar, "costi el que costi", per la felicitat de les seves dues filles, la Sílvia i l’Emma, i especialment per la d’en Fer, el menor dels tres germans.

Com a novel·lista, Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) ha publicat El tiempo del corazón, El secreto de los Hoffman, El alma del mundo i El tiempo que nos une, que ja l'ha portat a guanyar premis com el Nou Talent Fnac o a ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat de Torrevieja i del Premi Primavera. El 2016, va guanyar el Premi Nacional de Literatura Juvenil amb la novel·la Un fill.

Amb les seves novel·les Una mare i un gos, Palomas ja va presentar una sèrie de personatges que han enamorat a milers de lectors. La seva obra, portada al teatre i properament a la gran pantalla, ha estat traduïda a més de 15 llengües.

 

Edicions locals