Un camió cisterna perd el remolc i col·lapsa la C-17 i l'AP-7

L'incident ocorregut a Parets ha provocat cues de fins a 13 quilòmetres

Societat

Un camió cisterna perd el remolc i col·lapsa la C-17 i l'AP-7
Un camió cisterna perd el remolc i col·lapsa la C-17 i l'AP-7

Parets del Vallès

L'avaria d'un camió cisterna a la carretera C-17 a l'altura de Parets del Vallès és la causa de les llargues cues que encara a hores d'ara col·lapsen la C-17 en sentit nord i l'autopista AP-7.

L'incident s'ha produït cap a les 6.30 h del matí quan a un camió de gran tonatge que transportava matèries perilloses se li ha desenganxat el remolc. L'avaria s'ha produït al punt quilomètric 17 a l'altura de Parets i ha obligat a tallar un carril en sentit nord perquè la cisterna es troba al voral però ocupa part del carril.

Segons els Bombers traslladats al lloc dels fets, l'incident no ha provocat cap tipus de fuita. Cap a les 10.15 h, segons han informat els Bombers, s'ha procedit a tallar la via en els dos sentits perquè un camió grua d'alt tonatge retiri i transporti la cisterna.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'afectació ha estat important ja que s'ha arribat a cues de fins a 10 km a la C-17 i de 13 km en sentit nord a l'AP-7, que també ha quedat afectada ja que l'avaria s'ha produït a l'altura de l'enllaç entre la C-17 i l'autopista.

Edicions locals