Els pilots de Moto GP donaran voltes al Circuit dimarts i dimecres

El motiu serà provar el nou traçat i el nou asfalt del recinte

Esports

Els pilots de Moto GP donaran voltes al Circuit dimarts i dimecres
Els pilots de Moto GP donaran voltes al Circuit dimarts i dimecres

Montmeló

El Mundial de Motociclisme, que es troba a ple rendiment amb la temporada de curses del 2018, farà una parada de dos dies al Circuit de Barcelona-Catalunya. El dimarts i el dimecres es donaran cita al traçat català després de la disputa del Gran Premi de França amb l'objectiu de rodar pel nou traçat i el nou asfalt.
 
 

Abans del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny al Circuit, els amants de les motos tindran l'oportunitat de veure rodar els seus ídols. A més, l'accés serà gratuït per a totes les persones que disposin de la seva entrada del GP, Abonats i Oficials del Circuit, així com els menors de 12 anys. Tots els aficionats podran satisfer la seva curiositat, ja que hi ha entrades a la venda pels dos dies de proves. El preu és de 8 euros un dia i 12 euros dos dies (despeses de gestió no incloses).
 
Tots aquells que encara no disposin de la seva entrada per viure la setena cita del Mundial a les instal·lacions catalanes, poden descomptar-se el valor de l'entrada del test al comprar l'entrada del Gran Premi. La promoció és vàlida a Taquilles durant els mateixos dies de proves (22 i 23 de maig). No és acumulable a altres descomptes, excepte modalitats Júnior i Sènior.
 
Recordar que les modificacions al traçat català, que responen als requeriments de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per a millorar la seguretat i que compten amb el consens de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA), han consistit en l'ampliació de l'escapatòria del revolt 13 (abans revolt 12), així com el reasfaltat íntegre de la pista.
 
Els aficionats podran accedir per la Porta 1 i presenciar els tests des de les Tribunes B, G, C i Principal. Els cotxes es podran estacionar al pàrquing A1.

Edicions locals