José Luis García, tercer en el Rally TT Mar de Olivos

El pilot de l'Ametlla va guanyar la primera especial i va liderar la carrera fins l'últim sector cronometrat

Esports

José Luis García, tercer al Mar de Olivos
José Luis García, tercer al Mar de Olivos

Ametlla del Vallès

A més de finalitzar tercer en la classificació absoluta, José Luis García va quedar segon en la categoría de buggys i primer en la Yamaha YXZ1000R Cup.

José Luis García va protagonitzar una molt bona actuació en el Rally TT Mar de Olivos, la segona prova del Campionat d'Espanya de Rallys Tot Terreny, que li va servir per pujar al tercer graó del podi. Al volant de la seva Yamaha YXZ1000R, el pilot de l'Ametlla del Vallès va demostrar de nou que és un dels pilots més ràpids de la categoria de buggys i que, fins i tot, pot disputar la victòria absoluta, com va demostrar aquest passat cap de setmana liderant la prova fins l'últim sector cronometrat.  

"El nostre objectiu sempre és guanyar i aquest resultat ens confirma que ho podem fem. Ara ja estem plenament adaptats al vehicle", va explicar García. "Ha sigut la primera vegada que una Yamaha ha liderat una prova del Campionat d'Espanya", va afegir.

El campionat continuarà els dies 16, 17 i 18 de juny a la provincia de Badajoz, on tindrà lloc la Baja TT Dehesa d'Extremadura.

 

 

Edicions locals