Els ninots de Playmobil s'instal·len a Roca Umbert i als aparadors de Gran Centre

La fira de col·leccionisme se celebrarà aquest cap de setmana a la nau Dents de Serra

Societat, Economia

Els ninots de Playmobil s'instal·len a Roca Umbert i als aparadors de Gran Centre
Els ninots de Playmobil s'instal·len a Roca Umbert i als aparadors de Gran Centre

La nau Dents de Serra de Roca Umbert acollirà durant tot el cap de setmana la Fira del Col·leccionisme Playmobil, una mostra de productes i complements d'aquests coneguts ninots i que també tindrà exposicions de diorames, concursos i tallers, així com un parc infantil.

La Fira obrirà dissabte i diumenge –de 10 a 14 h i de 16 a 20 h a Roca Umbert– i inclourà una exposició de diorames i tallers de creativitat, a més del primer concurs infantil de diorames Playmobil –patrocinat per Abacus–, un parc infantil i el concurs El Click Amagat. L'entrada a l'espai val 3,5 euros i és gratuïta per als menors de 2 anys.

Concurs infantil

El primer concurs infantil Abacus de diorames Playmobil de Granollers té l'objectiu de promoure la cultura Playmobil entre els infants d'arreu del país, en especial els de la província de Barcelona, i estimular el seu desenvolupament creatiu per mitjà de la iconografia d'aquests famosos ninots. Hi podran participar nens i nenes de 2 a 16 anys, distribuïts en tres categories –iniciació, infantil i júnior–. El veredicte es farà públic diumenge a les 19 h.

Els 20 aparadors de Gran Centre

Coincidint amb la fira, una vintena d'establiments de l'associació de comerços Gran Centre Granollers han organitzat una ruta dels aparadors de Playmobil en què es pot descobrir les peces gegants que tindrà cadascuna de les botigues. Els establiments estan situats en bona part al carrer Anselm Clavé, tot i que també n'hi ha a places i carrers propers com el carrer Corró, Sant Jaume, Alfons IV, Museu, Pompeu Fabra, Rec, Roc, Santa Esperança i les places dels Cabrits, Folch i Torres, Maluquer i Salvador, Perpinyà i la Porxada.

Es tracta de les botigues Laboral Work, Marlo's, Vint-i-tres, Don Adelino, Montse Interiors, Barbany, Benito Sports, Les Flors, Farmàcia Viñamata, Abacus, Ponys Calçat, Homoludicus Granollers, Zebra, Casa Bassa, Llibreria La Gralla, Jordi Ribó, Casa Margarit, Perfumeria Gotta, Juguettos i Joan Sitjes.

Edicions locals