La Cambra de Comerç francesa analitza la potencialitat del polígon de Sant Feliu

El director de la Cambra de Comerç francesa a Espanya visita el municipi

Economia

L'alcalde Pladevall va rebre els representants de la Cambra de Comerç francesa
L'alcalde Pladevall va rebre els representants de la Cambra de Comerç francesa

Sant Feliu de Codines

L’alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, ha rebut a l’Ajuntament el director de la Cambra de Comerç francesa a Espanya, Philippe Saman, acompanyat d’empresaris francòfons que treballen en l’economia circular, per analitzar l’estratègia de creixement industrial al municipi.

Durant la visita es va analitzar l’estratègia de creixement industrial de Sant Feliu i el fet de tenir la segona fase del Polígon Industrial Pla de la Costa preparada per créixer i rebre noves indústries de forma immediata. Es va parlar d’aprofitar les noves tendències de l’economia circular, que consisteix en aprofitar tots els elements de la producció i valoritzar de nou els productes sobrants per tornar-los a introduir a la cadena productiva.

Sant Feliu de Codines pot oferir aquest sòl industrial de nova creació al Polígon Industrial Pla de la Costa, que està dotat de fibra òptica, i que té un potencial de comunicació important amb Europa a través de l’eix transversal i amb la resta de l’Estat amb la futura construcció del a variant de la C-59 al municipi.

 

Edicions locals