Artistes de renom al Festival Molí de l’Esclop de Caldes

Artistes consolidats, com Joan Dausà, i emergents, com Pau Blanc, configuren el cartell del Festival Molí de l’Esclop

Cultura

Artistes de renom internacional al Festival Molí de l’Esclop de Caldes
Artistes de renom internacional al Festival Molí de l’Esclop de Caldes

Caldes de Montbui

El Festival Molí de l’Esclop torna amb les seves vetllades musicals de juliol amb un cartell de qualitat. L’experiència del Festival engloba música en directe de nivell, gastronomia local i bell entorn com és la plaça de l’històric Molí de l’Esclop que, sota la muralla medieval, delimita el centre històric i termal amb l’espai natural de la Riera de Caldes.

Aquesta nova cita que tindrà lloc el divendres i el dissabte dels caps de setmana del 20-21 i del 27-28 de juliol, acollirà artistes consolidats del panorama actual i figures emergents de les que val la pena fer-ne seguiment. En el primer cas actuaran Xarim Aresté i Pau Blanc (divendres) i Joan Dausà i Gessamí Boada (dissabte), i en la segona cita serà el torn de Guillem Roma (divendres) i de Judit Neddermann (dissabte).

Aquestes darreres actuacions s’acompanyaran de la presència de dos artistes calderins consagrats, Luís Robisco i Esther Condal, que tornaran a tocar a casa després de la projecció internacional aconseguida els últims anys.

La roda de premsa presentada per Abel Coll, director del Festival, i Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni, ha tingut un component «experiència Festival Molí de l’Esclop».

Luis Robisco, artista calderí que forma part del cartell d’enguany, ha presentat dos dels seus treballs tocant en directe amb l’acompanyament al baix del seu germà Jose Robisco.

El Balneari Termes Victòria, per la seva part, ha exposat un tastet gastronòmic d’allò que es podrà trobar a la barra que situaran a l’espai del festival durant les vetllades del mateix.

La programació, informació i venta d’entrades del Festival Molí de l’Esclop 2018 es pot consultar a les webs: www.festivalmolidelesclop.cat i www.visiteucaldes.cat.

Edicions locals