Chakir El Homrani, nou conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

El granollerí va prendre possessió del càrrec dissabte en un acte al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat

Política

Presa de possessió del conseller Chakir El Homrani
Presa de possessió del conseller Chakir El Homrani | Marc Rovira / ACN

El granollerí Chakir El Homrani va prendre possessió dissabte del càrrec de conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat en un acte solemne al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya.

El Homrani va ser nomenat el 19 de maig, però no ha pres possessió del càrrec fins que el president Quim Torra ha substituït els consellers Rull, Turull, Puig i Comín, inicialment designats, davant la negativa del govern espanyol de publicar els nomenaments dels consellers que són a la presó i a l'exili.

El conseller ha començat a exercir el seu càrrec aquest dilluns, tot i que diumenge ja va ser en un acte públic a Vic. Avui ha ocupat per primera vegada el seu despatx al Departament de Treball i demà viatjarà a Madrid per visitar Dolors Bassa.

Finalment, el nou Consell Executiu de la Generalitat compta també amb Pere Aragonès (Economia i Hisenda i vicepresident del Govern), Elsa Artadi (Presidència), Ernest Maragall (Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència), Miquel Buch (Interior), Josep Bargalló (Ensenyament), Alba Vergés ( Salut), Damià Calvet (Territori i Sostenibilitat), Laura Borràs (Cultura), Ester Capella (Justícia), Àngels Chacón (Empresa i Coneixement i portaveu), Jordi Puigneró (Polítiques Digitals i Administració Pública) i Teresa Jordà (Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació).

 

Edicions locals