ICV, EUiA i Podem constitueixen el grup Canviem Montmeló

La plataforma va ser constituïda aquest dilluns en una assemblea oberta amb uns 60 participants

Política

L'assemblea oberta es va celebrar dilluns a la seu d'ICV-EUIA de Montmeló
L'assemblea oberta es va celebrar dilluns a la seu d'ICV-EUIA de Montmeló | ICV-EUiA Montmeló

Montmeló

El local d'ICV-EUiA de Montmeló va ser l'escenari aquest dilluns de la constitució de la plataforma Canviem Montmeló, denominació amb la qual es presentaran a les properes eleccions municipals de 2019 ICV, EUiA i membres de Podem.

El naixement de Canviem Montmeló s'emmarca en la constitució dels grups locals de Catalunya en Comú –formada a nivell català per ICV, EUiA, Podem, Barcelona en Comú i Equo– que s'estan duent a terme a tot el territori. "A Montmeló el treball entre aquests partits ja està molt consolidat i hem volgut fer un pas més i constituir-nos amb aquest nom que marca l'objectiu que ens proposem de cara a les eleccions locals", explica Jordi Manils, regidor portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Montmeló i coordinador d'ICV al Vallès Oriental. L'assemblea oberta, formada per simpatitzants de les tres formacions, va avalar la constitució de Canviem Montmeló amb 60 vots a favor i una única abstenció.

Durant l'assemblea també es va aprovar el full de ruta a seguir durant aquest últim any de mandat abans de les eleccions municipals i definir l'estratègia de la plataforma. "L'objectiu principal és que hi hagi un canvi al govern de Montmeló", diu Manils. Sobre el canvi d'alcalde que es preveu a Montmeló, després que el PSC hagi confirmat que Guil deixarà l'Alcaldia abans d'acabar el mandat, Manils apunta que "estem a l'expectativa per saber l'actitud del nou alcalde, sense apriorismes", assegura.

En les eleccions a l'Alcaldia de maig de 2015, ICV-EUiA va aconseguir els millors resultats municipals amb 1.734 vots, un 39,13% dels sufragis i sis regidors.

Edicions locals