El CN Granollers i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya firmen un conveni de col·laboració

Aquest acord servirà per tirar endavant de forma conjunta iniciatives de càracter acadèmic i professional

Esports

Representants de les dues institucions en la signatura de l'acord
Representants de les dues institucions en la signatura de l'acord | Sergi Escudero

GranollersSergi Escudero

Avui dimecres 6 de juny el CN Granollers i la Univeristat de Vic-Universitat Central de Catalunya han celebrat un acte a les instal·lacions del club vallesà per signar el conveni de col·laboració que permetrà a les dues entitats portar a terme conjuntament iniciatives de caràcter acadèmic i professional. A la firma hi han assistit el president del CNG, Eduard Escandell, el gerent de la UVic-UCC, Marc Mussons, i el responsable del servei d'esports de la UVic-UCC, Ramon Verdaguer. 

El conveni té com a objectiu promoure les relacions de caràcter acadèmic i professional entre les dues entitats, fomentar el debat i l'intercanvi d'experiències sobre aquells temes que puguin beneficiar ambdues institucions, incentivar accions conjuntes d'organització d'activitats o competicions esportives que reportin benefici a la projecció de les entitats, facilitar la formació de pràctiques dels estudiants de la UVic-UCC, aportar els espais que l'altra part pugui necessitar per dur a terme accions de formació i difusió, difondre les activitats de l'altra part pels seus canals habituals i oferir condicions especials per a promoure la pràctica esportiva de la comunitat universitària al CNG.

"Ens interessa molt col·laborar amb la UVic-UCC per la seva excel·lència en el tracte humà. Com nosaltres, tenen com a objectiu donar eines per formar-se en la vida. I l'esport és una d'aquestes eines. Esport és igual a educació", ha explicat Eduard Escandell, el president del CNG. "De moment l'acord inclou l'opció de que els estudiants i els treballadors d'aquesta universitat puguin venir a les nostres instal·lacions per practicar esport, però la intenció és que en el futur els nostres socis també tinguin avantatges per estudiar a la UVic-UCC", ha afegit. 

"L'horitzó és que l'exercici físic sigui intrínsec a la vida universitària", ha dit Marc Mussons, gerent de la UVic-UCC. La universitat osonenca compta amb el carnet Vida Saludable, que té un cost de 36 euros pels estudiants i treballadors de la institució, i que a partir d'ara servirà per accedir a les instal·lacions del CNG. Aquest acord se suma al que la UVic-UCC ja té amb el BM Granollers pel que fa a l'excel·lència esportiva i la investigació.

Edicions locals