La penya blaugrana de Parets compleix 38 anys

Els actes comencen demà divendres 8, però es centraran el diumenge amb el VII Memorial Josep Seguer

Societat, Esports

Programa d'actes (el poden consultar sencer al document adjunt).
Programa d'actes (el poden consultar sencer al document adjunt).

Parets del Vallès

La penya blaugrana de Parets celebra el seu 38è aniversari. I els actes comencen demà divendres amb la presentació del llibre ‘Natica’ de Lola Fernández Estévez, acte que acabarà amb un refrigeri per a tots els assistents. Serà a dos quarts de vuit del vespre al local de la penya blaugrana (Av. Lluís Companys, 25).

Els actes principals, però, es concentraran al diumenge. Una dotzena d’equips participaran al VII Memorial Josep Seguer que tindrà lloc al camp de futbol de Parets. Aquest torneig de futbol escolar comptarà amb equips de l’Espanyol, Montcada, Ripollet, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Cornellà, Cerdanyola, Mataró, Manresa i l’A i el B del Parets.

Un cop acabat el torneig (de 9h. a 14h.), es farà un dinar d’aniversari al restaurant Llevantpark amb l’assistència de diversos directius de la junta del FC Barcelona. A més, els assistents es podran fotografiar amb les copes del doblet de lliga i copa d’enguany. Les inscripcions per al dinar es tanquen avui dijous. El preu és de 25 euros. Per reservar, cal trucar al 686 298 208 o al 636 111 733. Al document adjunt, poden consultar el programa sencer dels actes.

Edicions locals