Caldes viurà un cap de setmana 'groc' per les llibertats

Durant tres dies hi haurà activitats com cercaviles, concerts o accions reivindicatives

Societat

Caldes viurà un cap de setmana 'groc' per les llibertats
Caldes viurà un cap de setmana 'groc' per les llibertats

Caldes de Montbui

Caldes de Montbui celebrarà divendres, dissabte i diumenge el Cap de Setmana Groc, un programa d'activitats per les llibertats. L'esdeveniment està coorganitzat per més d'una vintena d'entitats de tota mena (culturals, religioses, cíviques, etc.), amb el suport de l'Ajuntament i l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Entre d'altres activitats hi haurà presentacions d'audiovisuals, plantada de creus grogues i penjada de bufandes grogues en espais públics, actuacions castelleres i una lectura poètica amb Núria Feliu, Enric Majó, Pepa Arenós, Glòria Martí i Carme Sansa.

També xerrades sobre la llibertat d'expressió, concerts i una mostra de llibres escrits per Raül Romeva –que va viure molts anys a la població–, entre d'altres.

Les entitats que hi participen són l'Ajuntament de Caldes de Montbui, ANC-Caldes, Associació Catalana pels Drets Civils, Ateneu Molí d’en Ral, Ball de Diables de Caldes, Bastoners de Sant Cugat, Biblioteca de Caldes, Caldes Groga, Caldes Solidària, Castellers de Caldes, Castellers de Sant Cugat, CDR Caldes de Montbui, Centre-Ateneu Democràtic i Progressista, Colla de Geganters de Caldes, Cooperativa 70, ERC-Caldes, Free Romeva, GEC-Casino de Caldes, Grup de suport a Raül Romeva, La Garriga Secreta, Òmnium Caldes i Ruta George Lawrence.

 

Edicions locals