Yaiza Contreras rep el premi del concurs ‘Un tomb per Parets’

Es tracta de dues entrades pel Gran Premi del Mundial de motociclisme d’aquest cap de setmana

Societat

La guanyadora, amb les entrades del GP i la imatge premiada al fons.
La guanyadora, amb les entrades del GP i la imatge premiada al fons. | Sílvia Ferran

Parets del Vallès

D’entre les 162 fotos participants, la imatge guanyadora ha estat "Recuerdos. Església Sant Esteve, Parets del Vallès. Abril 1962" de Yaiza Contreras, que ha rebut 317 ‘m’agrada’. Les altres dues finalistes han estat "Capvespre per terres de Parets al voltant de la Torre Malla", de Cesc Polonio, amb 302 vots i "Acomiadant el dia des de la passarel·la", d’Heribert Gallardo, que en va obtenir 278.

Contreras ha rebut aquest matí el premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP que se celebra de divendres a diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya. “La fotografia és la meva segona feina i al que em voldria dedicar. I concursos com aquest, a través de les xarxes socials, ajuden molt a divulgar la teva feina. I a més, m’agraden les motos!”, ha dit.

Mentre que l’alcalde, Francesc Juzgado, ha resumit que aquest concurs fotogràfic és només una primera iniciativa del projecte Turisme Parets, que vol “contribuir al desenvolupament econòmic de Parets amb accions que donin a conèixer la riquesa del nostre patrimoni turístic”.

De fet, la col·laboració amb el Circuit sorgeix de la idea de que “s’aprofitin les potencialitats que ofereix el Circuit més del que s’ha fet fins ara”, com indicia el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Turisme i Noves Tecnologies, Antoni Fernández. I com amb el Circuit, aprofitar també les moltes visites a la població que provenen del teixit industrial i associatiu i el turisme de proximitat, i que “generen activitat comercial i per noctacions, tot i que una de les carències que tenim és de places hoteleres”.

En aquest sentit, el regidor ha avançat que aviat hi hauran novetat ja que s’està ultimant el Pla de Turisme local que s’està elaborant junt amb la Diputació.

Edicions locals