El Cardoterror promou un concurs de booktràilers per a joves

El festival impulsa la literatura i la creació audiovisual en col·laboració amb la Biblioteca Marc de Vilalba

Cultura

El Cardoterror promou un concurs de booktràilers per a joves
El Cardoterror promou un concurs de booktràilers per a joves

Cardedeu

El festival Cardoterror, amb la col·laboració de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, organitza per primera vegada un concurs de booktràilers, adreçat a joves d'entre 12 i 18 anys, amb l'objectiu de promoure la literatura de gènere fantàstic i de terror, i la creació audiovisual.

A més, el Cardoterror vol col·laborar amb la comunitat educativa i la biblioteca, així com seguir creixent i arribant a més públic i generar més participació al voltant del Festival de Cinema de Cardedeu.

El tràiler de llibres és un petit vídeo, semblant als que fan per anunciar una pel·lícula, per tal de promocionar un llibre. Es tracta d’una obra suggeridora que, sense explicar tota la trama del llibre ni el seu final, genera que el lector vulgui llegir la història captant la seva atenció. Els tràilers de llibres són coneguts per la seva definició en anglès com a Booktrailers.

Poden participar en el concurs les persones entre 12 anys (nascuts l’any 2006) i 18 anys (nascuts l’any 2000). El jurat estarà format per una persona de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, una persona del Festival Cardoterror, un artista plàstic i una persona relacionada amb el món audiovisual. El termini de presentació és fins el 6 d'octubre, i hi haurà 3 premis i un premi especial Biblioteca-Cardoterror.

L'acte de lliurament de premis serà durant la celebració del Cardoterror 2018 –del 25 al 28 d’octubre de 2108– al Cinema Esbarjo de Cardedeu. Es visionaran els 10 vídeos més valorats i d’aquests en sortiran els guanyadors.

Edicions locals