Mollet s'ofereix a acollir refugiats del vaixell Aquarius

L'Ajuntament té un conveni amb Creu Roja per activar els serveis municipals en cas de necessitat

Societat

Mollet s'ofereix per acollir refugiats del vaixell Aquarius
Mollet s'ofereix per acollir refugiats del vaixell Aquarius

Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet ha posat a disposició els seus serveis municipals per acollir alguns dels refugiats dels més de 600 que està previst que arribin en el vaixell Aquarius al port de València aquest cap de setmana.

L'Ajuntament fa l'oferiment "per contribuir a pal·liar la situació en la que es trobaran quan atraquin al prot de València". L’Ajuntament té un conveni de col·laboració amb Creu Roja per tal d’activar els serveis municipals, ja que Creu Roja és una de les entitats designades per l’atenció a les persones refugiades que puguin distribuir-se pel territori. A més també ha estès la mà a les diferents entitats supramunicipals que treballin en l'acollida d'aquestes persones.

D’aquesta manera, el consistori molletà "referma el posicionament del món local català a favor del refugi, tal i com defensa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del qual Mollet n’és membre de la seva Junta Executiva on està com a vocal la regidora de Solidaritat i Cooperació Ana Mª Díaz", apunten des de l'Ajuntament.

 

 

Edicions locals