L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes obre el període de preinscripcions

El nou centre de la Mancomunitat oferirà un ampli ventall de formació a partir del setembre

Cultura, Societat

L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes obre el període de preinscripcions
L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes obre el període de preinscripcions

Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana

La Mancomunitat de la Vall del Tenes engega l'Escola de Persones adultes (EPA) a partir del mes setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-2019. És un projecte que neix de la iniciativa dels quatre municipis de la Vall del Tenes: Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu de facilitar formació a les persones que no han pogut finalitzar els seus estudis o que simplement volen formar-se més.

Del 18 al 26 de juny es pot tramitar la preinscripció contactant amb l'EPA presencialment a les instal·lacions del centre (C/ Jaume I, 15-45 de Llicà d'Amunt), per telèfon (93 841 46 52), mitjançant l'enllaç de la sol·licitud o bé a través del correu electrònic [email protected].

A més, durant tot el mes de juliol, de dilluns a divendres, l'EPA obrirà en el que serà el seu horari habitual, de 17 a 22 h, per atendre qualsevol consulta de la ciutadania. L'empresa Ept (Eines per a tothom) , que va guanyar la licitació per a la gestió de l'EPA, hi està treballant de valent perquè tot estigui a punt per el començament del curs.

L'EPA engega amb una gran oferta formativa

El mes de setembre de començaran les classes de Graduat en Educació Secundària (GES-1 i GES-2), dels cursos per l'accés a la universitat per a majors de 25 anys, per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. També s'iniciaran el Cicle de Formació Instrumental i l'Acompanyament a l'IOC.

L’oferta es tanca amb classes de Nivell inicial d'informàtica, Nivell d'usuari d'informàtica i de Llengua catalana, castellana i estrangera.

La Mancomunitat de la Vall del Tenes calcula que unes 3.500 persones de la Vall del Tenes són susceptibles de fer ús d’aquest servei.

 

Edicions locals