Una martorellenca i una llagostenca pugen a Primera Nacional de futbol sala

Laia Martínez i Estefa Jémez són jugadores del Femisport Palau, el qual dissabte va eliminar el Txantrea en l'eliminatòria final d'ascens

Esports

La plantilla del Femisport Palau
La plantilla del Femisport Palau | FCF

La Llagosta, Martorelles

El Femisport Palau és equip de Primera Divisió Nacional de Futbol Sala desprès de guanyar dissabte per 2 a 0 al Txantrea de Pamplona en el partit de tornada de l'eliminatòria final d'ascens -a Pamplona el resultat havia sigut d'empat a 1-. Laia Martínez, martorellenca, i Estefa Jémez, llagostenca, són integrants del Palau. A més, la segona va marcar el primer gol en el partit de tornada amb un xut de falta directa a falta de només 1 minut i 48 segons pel final.

Amb el Txantrea abocat per intentar portar a la desesperada l'eliminatòria a la pròrroga, Mariona Solà, la portera del Palau, va marcar el segon gol amb un xut des de la seva pròpia porteria. Aquest gol certificava l'ascens del Palau a Primera Divisió Nacional per primera vegada en la història.

El CD la Concòrdia també hagués hagut de formar part d'aquest play-off d'ascens en aconseguir quedar entre les dos millors segones dels quatre grups de Segona Divisió Nacional. Però la RFEF va decidir a última hora otorgar aquesta plaça al Viaxes Amarelle, tercer en el grup del filial de l'Alcorcón, el qual havia hagut de renunciar a la seva plaça en el play-off com a campió de grup a causa de que el seu primer equip ja juga a Primera. Des del club llagostenc, la decisió es va qualificar com "una estafa i un engany".

Edicions locals