El Runners Parets 42.2, format per quatre noies de Mollet, finalitza la Garmin Team Trail en 24 hores

Tenien com a principal objectiu acabar la cursa per tal que l'any vinent més equips femenins s'animin a competir

Esports

L'equip Runners Parets 42.2
L'equip Runners Parets 42.2 | Geanina

Mollet del VallèsSergi Escudero

Les noies del Runners Parets 42.2 van acabar la Garmin Team Trail, la cursa de muntanya de 200 km entre Castellar de n'Hug i Sant Cugat del Vallès que s'ha disputat aquest cap de setmana, en 24 hores.

Luisa Rey, Ruth Luis, Gemma Macian i Geanina Hornea són les quatre noies de Mollet del Vallès que han format part del Runners Parets 42.2, l'únic equip de 8 íntegrament femení que ha participat en aquesta edició de la Garmin Team Trail. Les altres quatre són Judith Cinca, Silvia Agut, Esther Vázquez i Carmen Martínez. Totes elles tenen entre 35 i 47 anys i cadascuna ha fet una de les 8 etapes, d'entre 20 i 30 km de distància.

"Estem molt contentes de com ha anat la cursa. Hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat", explica Geanina, a qui li va tocar fer la seva etapa durant la nit de dissabte a diumenge. "Hi ha gent amb experiència que ha hagut d'abandonar per lesions. No és una prova gens fàcil i l'hem aconseguit acabar", ha afegit. De totes maneres, també ha volgut expressar el descontentament de Runners Parets 42.2 amb l'organització en no permetre que pugessin el podi perquè eren l'únic equip de la seva categoria -l'organització només crea una categoria si almenys està formada per tres equips-. "Crec que ens mereixíem pujar al podi per l'esforç que hem fet i per reivindicar l'esport femení".

 

Edicions locals