El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugura la plaça Muriel Casals a Sant Celoni

També l'escola Soler de Vilardell, l'edifici d'FP de l'Institut i el carrer de la Senyoreta Rosita

Societat

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugura la plaça Muriel Casals a Sant Celoni
El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugura la plaça Muriel Casals a Sant Celoni | Ómnium Cultural

Sant Celoni

Sant Celoni va rebre divendres la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, amb motiu de la inauguració de la plaça Muriel Casals, l'escola Soler de Vilardell, l'edifici de Formació Professional de l'Institut i el carrer de la Senyoreta Rosita. El president Torra va arribar a l'Ajuntament on va ser rebut per l'alcalde Francesc Deulofeu, regidors i regidores del consistori i alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny, així com per la germana i el nebot de Muriel Casals i familiars de la Senyoreta Rosita.

Després de signar al llibre d'honor i de dirigir unes breus paraules als assistents, Quim Torra es va desplaçar a inaugurar els dos centres educatius on l'esperaven representants dels equips directius de tots els centres educatius del municipi i de les empreses que s'han implicat amb la formació professional.

Tot seguit, la inauguració de la plaça Muriel Casals, que també va comptar amb la presència del vice-president d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i amb la participació d'uns balladors de la Colla del Ferro del Ball de Gitanes amb el Ball d'homenatge, el cor Cromàtica i el divulgador científic Marc Boada, que va explicar el sentit dels elements matemàtics projectats pels tècnics municipals que hi ha repartits a la plaça. L'acte va acabar amb una ofrena floral al tòtem que porta el nom de la plaça Muriel Casals.

Torra i Deulofeu també van tenir temps per carregar amb els gegants de Sant Celoni: el president va agafar en Martí i l'alcalde, la Maria del Puig.

Edicions locals