L'Ajuntament de Vilanova adjudica les obres per al futur centre de dia

El servei s'ubicarà a la planta baixa de Cal Trempat i es podria posar en marx a finals d'aquest any

Societat

L'Ajuntament de Vilanova adjudica les obres per al futur centre de dia
L'Ajuntament de Vilanova adjudica les obres per al futur centre de dia

Vilanova del Vallès

L'empresa Iberland Inmuebles y reformas SL serà l'encarregada de fer la reforma interior de l'edifici municipal de Cal Trempat per convertir-lo en un centre de dia. Segons les previsions municipals, el servei podria estar enllestit a finals d'aquest any o principis de 2019.

L'empresa, amb un pressupost de 204.484 euros (IVA inclòs), ha estat la guanyadora del concurs públic per a la reforma al qual es van presentar quatre empreses i té un termini d’execució de les obres de 5 mesos.

El Centre de Dia és un servei que s’oferirà a la planta baixa de l’edifici de Cal Trempat (C. M. Aurèlia Capmany, 13) i es preveu que tingui una capacitat per a 30 usuaris.

El Centre de Dia és un servei d’acolliment residencial de dia per a persones amb alt grau de dependència i que necessiten assistència específica en la seva quotidianitat. Aquest servei disposarà de professionals que ajudin a mantenir o millorar l’autonomia de les persones dependents i donaran suport a l’entorn familiar. Per poder optar-hi caldrà sol·licitar-ho a Serveis Socials. L'Ajuntament informarà tan bon punt es pugui començar a sol·licitar. 

 

Edicions locals