Cardedeu, Granollers, Parets i Sant Celoni tindran punts d’assessorament fix de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

Es tracta de serveis públics i locals d’assessorament i acompanyament per a persones emprenedores que volen iniciar un projecte empresarial en el marc de l’Economia Social i Solidària

Economia

Cardedeu, Granollers, Parets i Sant Celoni tindran punts d’assessorament fix de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental
Cardedeu, Granollers, Parets i Sant Celoni tindran punts d’assessorament fix de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

Cardedeu, Granollers, Parets del Vallès, Sant Celoni

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha posat en marxa recentment, a través de diversos acords amb l’Administració pública local i amb entitats del territori, uns nous punts fixos d’assessorament sobre cooperativisme i Economia Social i Solidària.

Fins al moment aquests acords s’han fet amb el CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) de l’Ajuntament de Cardedeu, el Servei d’Empresa i Emprenedoria de l’Ajuntament de Granollers (ubicat a Can Muntanyola), l’Ajuntament de Parets del Vallès (en concret, amb Parets Empreses) i l’entitat cultural La Clau que obri tots els panys, de Sant Celoni.

Els PuntCoop són serveis públics i locals d’assessorament i acompanyament per a persones emprenedores que tinguin intenció d’iniciar un projecte empresarial col·lectiu, empreses que vulguin millorar la seva viabilitat o associacions que pretenguin fer la transformació a empresa, sempre en el marc de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Tot plegat va dirigit a persones emprenedores que vulguin iniciar un projecte empresarial col·lectiu; a iniciatives d’ESS (cooperatives, fundacions, associacions, societats laborals, etc.) que pretenguin enfortir-se, consolidar-se o enxarxar-se; a entitats sense ànim de lucre; a entitats socials amb activitat econòmica; i a petites i mitjanes empreses interessades en l’ESS. S'ofereixen diverses línies d'assessorament sobre els recursos disponibles en l'ESS, a més d'orientació en gestió empresarial i en els tràmits de constitució d’una empresa de l’ESS, acompanyament a mida per a l’elecció de la forma jurídica que tingui més encaix i suport a la constitució d’una empresa de l’ESS, i acompanyament a mida per a la transformació d’una Societat Civil Privada (SCP) o una associació en una empresa de l’ESS.

Tots quatre serveis d'assessorament s'oferiran fins a finals d'octubre, però estaran tancats el mes d'agost.

A Cardedeu

El CSETC de Cardedeu (carrer Josep Vilaseca, 23) és des d'aquest mes de juny l'espai d’assessorament fix al municipi cada dilluns a la tarda, de 16 a 18 h. Per assistir-hi s'ha de contactar amb el CSETC mitjançant el correu [email protected] o el telèfon 93 833 43 02.

A Granollers

Can Muntanyola (camí del Mig, 22, P.I. Palou Nord) és també des d'aquest mes de juny l'espai d'assessorament fix a la ciutat cada dijous al matí, de 9.30 h a 13 h. Per assistir-hi s'ha de contactar amb Can Muntanyola mitjançant el correu [email protected] o el telèfon 93 861 47 83.

A Parets

Parets Empreses (carrer Major, 1), serà a partir del mes de juliol l'espai d’assessorament fix al municipi els últims dijous de cada mes a la tarda, de 18 h a 20 h. Per assistir-hi s'ha de contactar amb l'SLOP mitjançant el telèfon 93 573 88 96.

A Sant Celoni

El Centre Cultural La Clau (carrer d'Alguersuari, 16, Sant Celoni) també serà a partir del mes de juliol l'espai d’assessorament fix al municipi els dimarts a la tarda cada 15 dies –3, 17 i 31 de juliol; 18 de setembre; i 2, 16 i 30 d’octubre–. Per assistir-hi s'ha de contactar amb La Clau mitjançant el correu [email protected]

Tot i que hi hagi horaris fixes, l’Ateneu es pot adaptar a altres horaris en tots quatre punts, depenent de les necessitats de les persones que volen rebre assessorament i/o acompanyament.

Edicions locals