Milers de persones van passar pel Festival del Motor

El director de l'esdeveniment, Isaac Gómez, assegura que hi haurà una quarta edició

Esports

Milers de persones van gaudir d'una jornada amb olor de benzina
Milers de persones van gaudir d'una jornada amb olor de benzina | Toni Torrillas

Sergi Escudero

La tercera edició del Festival del Motor, celebrada dissabte passat, va tornar a ser un èxit. Més de 200 vechicles hi van participar i milers de persones van passar per al Parc Firal de Granollers per disfrutar de les diferents activitats, com la concentració de vechicles clàssics, el Bike Show i el Car Show, la Llotja de Vehicles Clàssics o l'espectacle de Freestyle Motrocross que va posar el punt i final a la jornada

"Estem molt contents de com va anar l'esdeveniment", explica Isaac Gómez, el director del Festival del Motor. "És complicat quantificar amb exactitud el nombre de persones que durant el dia van passar pel festival, però el que està clar és que en van ser milers tot i ser una jornada molt calurosa, com la de l'any passat", va afegir. 

Dissabte va haver-hi una cinquantena d'expositors,la xifra més alta de les tres edicions, i la intenció és que segueixi creixent el nombre de cara a futures edicions. Perquè Gómez ja ha assegurat que n'hi haurà una quarta: "ja hem començat a treballar de cara a l'any que ve. Preparar un esdeveniment així comporta molt treball. I en cada edició volem millorar."

Edicions locals