Granollers i les Franqueses aportaran un bon nombre d'equips a la Cup

El BM Granollers hi anirà amb 21 i l'AE Les Franqueses amb 12

Esports

El juvenil A del BM Granollers
El juvenil A del BM Granollers | BMG

Canovelles, les Franqueses, Granollers, Vilanova del VallèsSergi Escudero

Com és habitual hi haurà una gran presència dels conjunts locals a la Granollers Cup. De fet, l'equip que aportarà més equips a la competició serà el BM Granollers amb 21 equips de totes les categories, des d'aleví fins a júnior. En l'edició de l'any passat diferents equips del club vallesà van perdre en les finals i només un va poder emportar-se el torneig. Aquest va ser el juvenil A masculí.

"Aquest any els nostres equips amb més opcions de guanyar la Cup són el cadet A masculí, el juvenil A femení i els diferents equips infantils", explica Ricard Parera, el coordinador dels equips base del Granollers. "És evident que lluitarem per guanyar la competició en les màximes categories possibles, però en aquest torneig també s'ha de valorar molt la possibilitat d'altres formes de jugar i entendre l'handbol. És un plaer i un gran aprenentatge poder veure en el mateix lloc entrenar i jugara equips amb estils tan diferents", afegeix.

Pel que fa a l'AE Les Franqueses, aportarà 12 equips, pertanyents a totes les categories menys la juvenil femenina. "Nosaltres sobretot som forts en les categories femenines. Són els equips que tenen més possibilitat de guanyar", explica Rafel Rosario, expresident del club i responsable de la Cup a les Franqueses. En edicions anteriors la van guanyar dos equips alevins, un infantil i un cadet. 

Edicions locals