Isidre Pineda, candidat per ERC Caldes a les eleccions municipals de 2019

L’actual primer tinent d’alcalde agafarà el relleu de Jordi Solé

Política

Isidre Pineda, alcaldable per ERC a Caldes en les eleccions municipals de 2019 - Foto: ERC Caldes
Isidre Pineda, alcaldable per ERC a Caldes en les eleccions municipals de 2019 - Foto: ERC Caldes

Caldes de Montbui

L’Assemblea Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Caldes de Montbui ha elegit Isidre Pineda com a candidat a les eleccions municipals de 2019. Pineda, de 31 anys, és actualment primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Caldes, responsable de les regidories de Cultura i Patrimoni; Turisme i Termalisme; Participació Ciutadana i Voluntariat i Cooperació, i forma part de l’equip de govern d’ERC liderat per l’Alcalde Jordi Solé des del 2011.

Després de presentar l’única candidatura que optava a encapçalar el projecte republicà a Caldes i d’obtenir un suport majoritari en nombre d’avals, els militants d’ERC han escollit Isidre Pineda com a candidat per seguir liderant el projecte municipalista de Caldes.

En la seva intervenció, l’escollit com a alcaldable per ERC ha ha esbossat els eixos programàtics de la seva candidatura: sostenibilitat i espais públics, cohesió social i igualtat d’oportunitats, promoció turística i cultural de la vila i Govern Obert i bona gestió dels serveis. També ha posat de manifest “la maduresa del projecte republicà al poble” subratllant “l’estabilitat i fiabilitat dels nostres governs”. Per això ha animat a l’entorn d’Esquerra “a mantenir el nivell d’exigència que ha convertit Caldes en un referent en molts sentits”.

Isidre Pineda i Moncusí té 31 anys. Actualment és el primer tinent d’ alcalde de l’Ajuntament de Caldes i regidor del Govern Municipal des del 2011. Durant aquestes dues legislatures ha estat regidor de Turisme i Termalisme, Cultura i Patrimoni, Participació Ciutadana i Voluntariat, Cooperació, Acció Social i Habitatge. És el Conseller Comarcal de Turisme des del 2015; Secretari del Fons Català de Cooperació des del 2017 i membre de la Coordinadora d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí.

També és membre d’Òmnium Cultural, de l’Associació d’Amics d’Europa i del Cercle d’Amics de Taunnustein. Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des del 2009; del 2011 al 2015 fou secretari d’Imatge i Comunicació d’ERC Vallès Oriental. Pel que fa a la seva formació, és  llicenciat en Ciències Polítiques i en Periodisme per la Universitat Abat Oliba i Màster en Comunicació Política i Institucional per la Universitat Rovira i Virgili.

Edicions locals