La Diputació redacta el projecte d’urbanització de la plaça de Riells del Fai

La remodelació prevista té un cost estimat de 310.000 euros i suposarà la restricció del pas de vehicles

Societat

Imatge virtual de la plaça de Riells remodelada
Imatge virtual de la plaça de Riells remodelada

Bigues i Riells

La Diputació de Barcelona ha redactat el projecte de remodelació de la plaça del nucli històric de Riells del Fai, situada al voltant de l’església de Sant Vicenç. Actualment aquest espai, de 900 m², està pensat per a la circulació de vehicles, amb calçades d’asfalt i voreres estretes.

El projecte d’urbanització dona prioritat als vianants, amb una plataforma única que restringeix el pas de vehicles.

El projecte lliurat a l’Ajuntament parteix de l’estudi de programació amb propostes alternatives per potenciar, de forma progressiva, el nucli històric com a centre de la vila i recuperar l’espai pels vianants.

Amb aquest projecte es desenvolupa la primera fase prevista en l’estudi proposant la formació de noves zones d’estada i posant en valor els elements històrics existents, com són la font catalogada i l’antic pou.

El projecte també preveu refer les instal·lacions d’enllumenat públic i recollida d’aigües pluvials.

Amb aquesta intervenció, que té un cost previst pressupostat amb 310.000 euros, s’aconseguirà millorar l’accessibilitat i recuperar l’ús de la plaça per a activitats ciutadanes.

 

Edicions locals