Quatre campions i cinc finalistes vallesans a la Granollers Cup en una nova edició exitosa del torneig

Els vencedors van ser l'aleví femení, el cadet masculí i el juvenil masculí del BM Granollers, i l'aleví masculí del BM La Roca

Esports

El BM Granollers va aconseguir guanyar en tres categories diferents
El BM Granollers va aconseguir guanyar en tres categories diferents | Granollers Cup

Canovelles, les Franqueses, Granollers, Roca del Vallès, la, Vilanova del Vallès

Ahir es va tancar la 20a edició de la Granollers Cup amb la jornada de finals de les diferents categories, en la qual va haver-hi quatre campions vallesans, tres en categoria masculina i un en femenina. 

El juvenil masculí del BM Granollers es va proclamar vencedor del torneig en la seva categoria en desfer-se per 20-13 al BM Villa de Aranda. El cadet masculí, per la seva part, també va aconseguir endur-se la Granollers Cup en guanyar la final davant la Selecció Catalana per 21-18. L'últim dels campions vallesans masculins va ser l'aleví masculí del BM La Roca, que es va imposar per 11-5 al Pays d'Aix Provence en el partit decisiu. 

A més, el júnior masculí de l'AEH Les Franqueses va perdre la final en la seva categoria davant el BM Playa Sevilla per tan sols un gol de diferència (13-12) i l'infantil  del BM Granollers també va sortir derrotat dels seu duel davant el Südbadischer (19-16).

Pel que fa a les categories femenines, va haver-hi final vallesana en la categoria aleví: el BM Granollers va guanyar 20-15 al BM La Roca. Per la seva part, l'infantil del BM Granollers va perdre contra el Südbadischer per un ajustat 15-14 i el juvenil del BM La Roca va fer el mateix davant el KFUM-2 (14-12).

En categoria cadet les campiones van ser l'IK VAG J02 (15-12 davant l'Stabaek Handball) i el Club Handbol Martorell ho va ser en junior (13-8 davant l'Skanela IF).

 

Edicions locals