Vilanova obre el procés participatiu per destinar 50.000 euros del pressupost a projectes al municipi

Els veïns podran votar fins al proper 27 de juliol

Política

Vilanova obre el procés participatiu per destinar 50.000 euros del pressupost a projectes al municipi
Vilanova obre el procés participatiu per destinar 50.000 euros del pressupost a projectes al municipi

Vilanova del Vallès

Des d'aquest dilluns i fins al 27 de juliol, els veïns de Vilanova del Vallès poden votar els projectes als quals destinar 50.000 euros del pressupost municipal de 2018. Els majors de 16 anys podran triar entre 3 i  projectes de les 20 propostes presentades.

En el procés participatiu es van presentar 25 propostes de les quals 20 van ser validades. Ara és el moment de la votació i durant  tot el mes de juliol els veïns, empadronats a Vilanova del Vallès i que hagin complert els 16 anys, podran votar els projectes que desitgin de dilluns a divendres. Les votacions es podran realitzar els matins a l’OAC de l’Ajuntament i totes les tardes a la Biblioteca Contravent. Com a requisit necessari només cal presentar el DNI. 

"Amb la participació ciutadana es garanteix una administració local cada vegada més propera, transparent, i democràtica", apunten fonts de l'Ajuntament, que esperen que la proposta de pressupost participatiu tingui una alta participació.

Els projectes concrets són la instal·lació de cortines al Casal d’Avis Àngel de la Guarda; ordinador al Casal d’Avis Àngel de la Guarda; instal·lació d’un lavabo  al Club de Futbol Vilanova del Vallès; millora dels vestidors al Club de Futbol Vilanova del Vallès; reforma del pati de l’Escola La Falguera; ombres al Pati Escola La Falguera; plaça commemorativa d’1 d’Octubre (ANC Vilanova del Vallès); tancat pista esportiva (Club de Bàsquet Vilanova del Vallès); ombres pati Escola Mestres Munguet-Cortés; protecció piràmide parc (aportació d’un particular); ventiladors de sostre Escola Mestres Munguet-Cortés; piano portàtil (Coral La Violeta); sala sota escena Centre Cultural (Escola de Dansa Àngels Vives); instal·lar parquet sala miralls Centre Cultural (Escola de Dansa Àngels Vives); game-land (Spai Jove); millores del Pavelló (Club Bàdminton Vilanova del Vallès); carrossa de Reis (Nosaltres Vilanovins); millora d’equipaments per les festes del municipi (Comissió de Festes); llums de Nadal (Aportació d’un particular); i enllumenat Parc Infantil Plaça Pau Casals (Aportació d’un particular).

Edicions locals