Comencen les obres del Complex Esportiu del Tenes

Tindran un termini de quatre mesos per completar la primera fase, amb un pressupost de prop de 850.000 euros

Societat

L'alcalde, Francesc Juzgado, signant l'acord d'inici d'obres.
L'alcalde, Francesc Juzgado, signant l'acord d'inici d'obres.

Parets del Vallès

Aquesta setmana s'ha formalitzat l'acte de replanteig de les obres del Complex Esportiu del Tenes, punt d'inici de les obres que si segueixen el calendari previst estaran enllestides en quatre mesos. L’espai en el qual s’actuarà és la zona del parc fluvial, delimitada a l’est pel talús que hi ha entre el Passeig Fluvial i la ribera del riu, al nord pel carrer asfaltat que delimita l’aparcament, i a l’oest per l’avinguda Catalunya.

El projecte suposarà el tancament de l'actual pista d'atletisme, la creació d'una pista de terra al voltant (de 400 m.) per a entrenaments, un gimnàs de 60 metres quadrats i vestuaris, així com el trasllat del bar a un nou equipament del costat, entre d’altres. Durant el disseny del projecte s'han tingut en compte les necessitats del Club d'Atletisme Parets.

Més enllà del tancament de les pistes d’atletisme, també s’ampliaran altres instal·lacions de l’entorn com la seu social i el magatzem del Centre Excursionista (40 m2), la seu social, la sala de musculació, els vestidors i el magatzem del Club d’Atletisme (130 m2), el bar i el seu magatzem (50 m2), així com els serveis, el vestíbul, els passos i les instal·lacions de la sala polivalent (130 m2). En total es tracta d’una ampliació de 350 m2 a tot el complex.

Edicions locals