Llinars celebra el cinquè Open Night amb 25 establiments participants

Divendres i dissabte se celebrarà l'esdeveniment que promou el comerç i la restauració locals, i que enguany està dedicat a l'Oest

Economia

Llinars celebra el cinquè Open Night amb 25 establiments participants
Llinars celebra el cinquè Open Night amb 25 establiments participants

Llinars del Vallès

L'Ajuntament i l'Unió de Botiguers de Llinars (UBIC) organitzen aquest divendres i dissabte la cinquena edició de l'Open Night al municipi, un esdeveniment de promoció del comerç i la restauració locals, així com dels atractius culturals, esportius i de lleure.

Les activitats començaran divendres, quan les botigues estaran obertes fins a la mitjanit i es podrà sopar per 7 euros, així com adquirir productes amb descomptes, ofertes i promocions de compres efectuades a partir de les 20 h.

A les 18.30 h, al carrer Anselm Clavé, al pont de la riera, hi haurà un taller infantil per pintar, enganxar i decorar amb cactus. Aquesta serà la primera activitat dedicada a l'Oest. A les 20 h, a la plaça de Damià Mateu, els dos indis Hao Lli i Hao Nars donaran el tret de sortida a l'Open Night comercial.

A les 20.30 h, a la plaça de Santa Maria, hi haurà un concert amb G de Gospel, format pel cor Gospel Llinars, el Gòspel Cardedeu i Rock&Gospel. La música continuarà a les 22 h a la plaça de l'Església amb un estil ben diferent, de manera que Sweet & Lizard hi faran una exhibició i classe magistral de country.

La nit de divendres es clourà a partir de la mitjanit a la plaça de Santa Maria amb el Ball de l'Hora a càrrec de Dj Jordi Ambrós.

Ja dissabte les activitats arrencaran a les 19 h amb un bany a les piscines Pere Planes. També a les 19 h, als jardins del Teatre Auditori de Llinars, es farà un concert a l'aire lliure amb Ivette Nadal i Caïm Riba, així com al passeig Europa de les Nacions hi haurà un concert a càrrec del grup Tirando Sillas.

A les 20 h, al carrer Santiago Rusiñol, més música amb Alquímia jazz band, que donarà pas a les 21 h, al parc dels Corbera, a la cinquena edició de la Llinars Blues Reunion, amb Emili Baleriola Quartet, Tota Blues i Dorama. A més, hi haurà servei de barra i foodtrucks.

Paral·lelament, a les 21 h al pavelló, es farà el setè festival de patinatge artístic La fàbrica de joguines; al carrer de Joan Maragall es farà un concert de rock amb les Xamuskinas i els Sokarrats, i al carrer Onze de setembre, Karol Green presentarà Gaia.

La festa acabarà a les 23 h al carrer Santiago Rusiñol amb Dj Johan Luna.

Edicions locals