La Torreta viu la festa major amb una trentena d'actes

La festa major inclourà àpats populars, concerts, cultura popular, puntaires i un espectacle d'homenatge a Pepe Rubianes

Cultura

La Torreta viu la festa major amb una trentena d'actes
La Torreta viu la festa major amb una trentena d'actes

Roca del Vallès, la

La Torreta donarà el tret de sortida dijous al cicle de festes majors de la Roca del Vallès amb un cap de setmana amb una trentena d'actes lúdics, culturals i esportius, que tindran lloc a Can Tàpies, la plaça Valldoriolf, la Devesa de la Font del Cargol i les instal·lacions esportives.

A més, els diferents carrers del barri acolliran les cercaviles i els recorreguts dels correfocs. Dijous la festa començarà amb la traca de l'associació 666 Diables de la Roca, que donarà peu a un sopar popular i al concert del grup de versions dels 70 i 80 Freemen.

L'inici oficial, però, anirà de la mà de l'Associació de Dones de la Torreta Trismar, que farà el pregó amb motiu del 20è aniversari de la trobada de puntaires. També serà el dia de les havaneres i el concert jove amb Noel Biniés, grup guanyador del 1r concurs de grups musicals celebrat a la Festa de la Creu i Los Tripianas, segon classificat del mateix concurs organitzat per l’entitat del Casal Santa Maria del Jaire.

Dissabte començarà amb activitats infantils i el concurs de truites. A la tarda, hi haurà el Repte dels Cargols, amb cercavila, cursa i cargolada popular. La jornada es clourà amb el correfoc i el ball amb Swing Latino.

Diumenge, la Torreta viurà el darrer dia de la festa amb, entre altres, la paella populars, un espectacle de tribut a Pepe Rubianes i el castell de focs d'artifici. Podeu consultar tot el programa complert en aquest enllaç.

Edicions locals